Beni bende demen bende değilim
Bir ben vardır bende benden içeri.

7 Ağustos 2011 Pazar

Market Alışverişi Sonrası

Yarın iftar yemeğine misafirimiz olunca bir de Isparta'dan getirdiğim sebze meyve tükenince bu akşam iftardan sonra market alışverişine gittik. Ben de zaten dört gözle yeni aldığım elbisemi kombinlemeyi bekliyordum. Elbiseyi aldığım mağazada etek üzerine denemiştim eve gelincede tekrar deneme fırsatım olmamıştı. Bugün pantolonla giyince bir kez daha iyi ki almışım bu elbiseyi dedim. Ben duruşuna bayıldım. Bakalım siz beğenecek misiniz?






İçine siyah boğazlı çıtçıtlı uzun kollu badilerden giydim. Dediğim gibi elbisenin önünü arkasına, arkasını önüne getirerek giydim. Bu haliyle gerçekten daha hoş oldu. 2. resimde kol detayı daha belirgin ama yaka detayı iki resimde de pek net çıkmamış.

Eşarp: Şanlıurfa. 10 tl
Siyah badi: Bir mağaza. 8 tl.
Elbise: Mixray. 19,99 tl :):):)
Pantolon: LCW. 19,99 tl :):):)
Ayakkabı: Rus Pazarı. 15 tl.
Saat: Pera Accessories, Isparta. 28 tl.
Bilezikler: Şarkikaraağaç Çarşamba Pazarı. 1 tl.

Alışveriş esnasında uzun zamandır almayı düşündüğüm ama bir türlü tam olarak beğenemediğim yağdanlık-limonluk-tuzluk-karabiberlik (adı da amma uzunmuş kesin vardır da kısa bi ismi ben böyle yazdım işte) seti aldım. Fiyat: 18,90:)



Marketten gelince sebzeleri buzdolabına yerleştirirken dolap düzenimi sizinle paylaşmak istedim ve sebzelerimi fotoğraflayıverdim. Bu şekilde hem daha uzun süre taze kalıyor sebzeler hem de dolap daha düzenli görünüyor. Mor kapaklı saklama kaplarını 5er liraya almıştım. Diğerleri de dondurulmuş köfte ve yoğurt kapları:)




İşte böyle bayanlar...Bir market alışverişi de böylece son buldu. Bana da bir post malzemesi oldu. İyi oldu. Güzel oldu:) Yarın dediğim gibi iftara misafirim var. İnşallah onunla ilgili postumu da yarın yayınlarım. ben şimdi yatar. Hayırlı, bol bereketli Ramazan günlerimiz, sofralarımız olsun inşAllah...Sevgiler...

8 yorum:

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

ben de dolap düzenini seviyorum ,doğru sölüyorsun saklama kaplarında daha düzenli oluyor ama daha çabuk bozulduğu bi gerçek.kapaklarını kapatmamak gerek galiba..

MaRuL dedi ki...

Selamlar :) Kıyafeti güzel kombinlemişsin gerçekten ve çok da ucuza maletmişsin. Bu arada kızın da çok şeker maşallah :)

birbenvarbendeniceri dedi ki...

güzel şeyler dükkanı, tatlım benim bozulmuyor yaa...senin niye bozuluyo ki...ben kabın en altına ve sebzeleri koyduktan sonra en üste havlu kağıt koyuyorum suyu emsin diye..bu şekilde 11 gün dayandı domateslerim salatalıklarım...acaba dolabın soğukluk ayarıyla da ilgili olabilir mi ki?

birbenvarbendeniceri dedi ki...

argumentum, çok teşekkür ederim canım, öpüyorum...

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Takibimdesin öncelikle onu söyleyeyim. Tuzluk setini çok beğendim güle güle kullan

birbenvarbendeniceri dedi ki...

bıraktığım izler, teşekkür ederim tatlım beğenmene sevindim, her zaman beklerim...

Adsız dedi ki...

elbise harika olmus canim :)
kol detayida gayet belli bence :D
ay bayildim elbisene valla baska renkleride varmiydi yoksa sadece siyah rengimi vardi ?

birbenvarbendeniceri dedi ki...

duygudworld, teşekkür ederim canımi ben de çok beğendim:) evet haklısın 2.resimde gayet belli kol detayı...elbisenin başka rengi yoktu hatta bu rengi de tek kalmıştı sanırım:)