Beni bende demen bende değilim
Bir ben vardır bende benden içeri.

23 Ağustos 2011 Salı

Markafoni Siparişlerim-1

Cumartesi günü elime ulaştı ilk siparişlerim. Collezione kampanyasından siyah, beyaz ve gri renklerde olmak üzere 3 tane kısa kollu, boğazlı badi siparişi vermiştim. Tanesi 4,90 tl idi. Açıkcası kumaşının kalitesi, kesimi, duruşu ve işlevi bu fiyata çok bile dedirtti bana. Hiç huyum olmamasına rağmen hemen o akşam gri renkte olanı yıkamadan denedim ve çok memnun kaldım. Eğer aynı ürün tekrar gelirse mutlaka tavsiye ederim. Buyurun fotolar:)


Markafoninin aldığımız ürünleri gönderdiği kutuları da süper:)










Bu arada bu postumda belirttiğim kolyeleri ve bu postumda belirttiğim etek, tunik ve 2 penyenin siparişlerini iptal ettim. Neden mi? Çünkü Adıyaman'da oradan aldığım fiyatın daha ucuzuna buldum. Onları da en kısa zamanda paylaşacağım...Sevgiler..

6 yorum:

moonlıght dedi ki...

güle güle kullan bende çok niyetlendim internetten alışveriş yapmayı ama hiç kısmet olmadı dişime göre bişey olursa bende alıcam bundan sonra ....

birbenvarbendeniceri dedi ki...

moonlight, teşekkür ederim canım..ben de çok fazla alışveriş yaparım netten...çok şükür bugüne kadar hayalkırıklığına uğramadım..güvenilir sitelerden yaptıktan sonra problem olmaz inşAllah tatlım:)

htchndr dedi ki...

hayırlı olsun canım güzel günlerde giyin... bende trendyol ve markafoniden alışveriş ederim bu zamana kadar da herhangi bir sorun yaşamadım ...

birbenvarbendeniceri dedi ki...

haticinpepelası, teşekkür ederim canım...evet güvenilir markalardan alışveriş yaptığın müddetçe bir sorun çıkmıyor...

prenses annesi dedi ki...

güle güle giy. çok güzeller. bende boğazlı bady arıyordum. hepsiburadaya bakıyorum. bide markafoniye bakayım. :)

birbenvarbendeniceri dedi ki...

yarencim, sağol tatlım, daha güzelleri senin olsun inşAllah...boğazlı badi bizlerin vazgeçilmez ihtiyacı..bir de oraya bak derim ben de:)