Beni bende demen bende değilim
Bir ben vardır bende benden içeri.

26 Ağustos 2011 Cuma

İftar Davetimiz

Merhabalar herkese,

Ramazanın son günlerini yaşıyoruz. Bu yıl herkes aynı şeyi söylüyor. Ne çabuk geçti yaaa...İşte mübarek Kadir Gecesini de göreceğiz Allah'ın izniyle...Rabbim Kadir'in kadrini bilebilmeyi, kadrinden nasiplenebilmeyi nasip etsin inşAllah aminn...

Geçtiğimiz pazar günü arkadaşlarımızı dışarıda iftara davet ettik. Hem değişiklik olsun dedik hemde dışarıda çocuklar daha mutlu oluyorlar e böyle oluncada anne babalara fazla eziyetleri olmuyor. O günde öyle oldu çok şükür...Restaurantın bahçesinde yaptık iftarımızı. Ortasında kocaman bir havuz var bahçenin. Renkli renkli ışıklar yanıp sönüyor. Çocuklarında bir hayli dikkatini çekiyor tabii.. Bir de salıncakla kaydırak var masaların hemen yanında. Yani çocuklu aileler için süper bi yer..

Eşim rezervasyonumuzu yaptırmış. İftara davet ettiğimiz arkadaşlarımızı evlerinden alıp çıktık yola. Aslında daha fazla fotoğraf çekerdim size mekanı göstermek için. Ama o kadar kalabalıktı ki, her fırsatta fotoğraf çekinen biri olan ben bile bu sefer çekindim fotoğraf çekmeye. Sadece masada birbirimizi çektiğimiz fotoğraflar var. İftardan sonra da eşim işe döndü. Bizde arkadaşım, onun eşi ve ben çarşıya çıktık. Alışveriş yaptık. Biz alışverişteyken çocukları arkadaşımın eşi dondurmacıya götürünce de baya rahat ettik:) Keyifli, güzel bir akşamdı bizim için. Ramazan bu yıl benim için çok güzel geçti. Rabbim nicelerine eriştirsin hepimizi inşAllah.

Buyurun efendim fotolar:)

Arkadaşımla eşi...




Ben ve eşim...




Kombinim bu posttaki ile aynıydı. Sadece kendi el emeğim keçe broşumu taktım fazladan:) Nasıl hoş olmuş mu:)


Bu da o günkü menümüz. Ezogelin çorba ve içli köfteleri çekemedim:)



Herkese hayırlı kandiller şimdiden...Bana da dualarınızda yer ayırmayı unutmayın...



5 yorum:

moonlıght dedi ki...

ohhhh gez bakalım.... bu arada dün akşam bende de bir keçe merakı başladı ama keçe bulamadım ve hemen sona erdi ammada maymun iştahlıymışım ben:)

otuzundansonra dedi ki...

afiyetler olsun..

birbenvarbendeniceri dedi ki...

moonlight, valla çok severim gezmeyi..eşim bazen dalga geçer bu huyumla..hergün bi gezme bulsam sana aman aşkım bugün de evimizde oturalım demezsin diye:) ben de bulamamıştım canım Adıyaman da ama yılmadım netten sipariş verdim..sen de deneyebilirsin netten getirtmeyi:)

otuzundan sonra, teşekkür ederim tatlım hepimize olsun inşAllah...

Adsız dedi ki...

blogun cok hosuma gitti, dopdolu. hayirli olsun ;)

birbenvarbendeniceri dedi ki...

serife, hoşgeldin tatlım,çok teşekkür ederim, her zaman beklerim...