Beni bende demen bende değilim
Bir ben vardır bende benden içeri.

17 Ağustos 2011 Çarşamba

İftara Davetliyiz-2

Cumartesi akşamından sonra Pazartesi akşamı da yine samimi arkadaşlarımıza iftara davetliydik. O gün yemek pişirme olayım olmayacağı için bir güzel temizlik yaptım. Heryeri çamaşır suyuyla ovaladım hatta kazıdım desem yeridir:) Eşim de gelince hazırlanıp çıktık. Buyurun "O Gün Ne Giydim?" fotoğrafımıza:



Foto yine pek net değil ama az çok belli oluyor yine de...



Şal: Bir arkadaşımdan hediye.

Tunik: İstanbul Bakırköy Pazarı. 10 tl.

Pantalon: LCW. 20 tl.

Ayakkabı: Rus Pazarı (Rus Pazarı olmadan kombin olur mu hiç:))  10 tl.

Çanta: Çakma LV. 20 tl.

Saat: Adıyaman. 5 tl.

Kolye: Hatırlamıyorum ama sanırım İstanbuldayken pazardan almıştım.


Arkadaşımıza vardığımızda ezanın okunmasına yaklaşık bir 5 dakika falan vardı. Tabii biz o süreyi boş geçirmedik ve fotoğraf çektik, çekildik bol bol:) İşte o akşam Tuğbacığımın bize hazırladığı nefis mi nefis, leziz mi leziz sofrası...Ellerin dert görmesin, Allah kesenize ve sofranıza bol bol bereketler versin inşallah tatlım..Aminn!


Bol fotoğraflarla o akşamın sofrası:)







 









Evet zengin menümüze gelince:

Yayla Çorbası, Kıymalı Avcı Böreği, Barbunya Pilaki, Fırında soslu tavuk (Süper olmuştu tadı aynı mangalda pişmiş gibiydi. Sanırım yoğurtlu baharatlı sosla soslayıp dolapta bekletmiş birkaç saat) Pirinç Pilavı, Tarçınlı Şeftali Komposto ve tatlı olarak da çayın yanına Bisküvili İrmik Tatlısı:)



Hepsi de süper ama süper lezzetliydi. Tekrar ellerine sağlık fıstığım:)



Yemekten sonra beyler balkon keyfinde, Selen bilgisayar başında, Belinay Tv izliyor ve Tuğba oyuncak oynuyor heheheheh:)Şaka şaka oyuncak topluyor:)







Ve gecenin son bomba pozu geliyor. Biz büyük bir çabayla masanın fotolarını çekerken eşim de hadi geçin kenara bir sizi de alayım masayla birlikte dedi. İftara 5 kala eşimden gelen bu teklife şaşırmakla beraber sevindirik bir şekilde hemen de poz verdim yanımda Tuğbişimle birlikte. Eşim "Tuğba biraz sağa gel, canım kafanı hafif kaldır, elini biraz daha sağa kaydır" gibilerinden bir şeyler söyleyerek bir koreograf  yapmaya çalıştı. Ama ben nasıl seviniyorum sonunda adamda birazcık da olsa heves uyandırdım diye. Neyse en sonunda pozumuzu beğendi ve fotoğrafı çekti. Tam o esnada ezan okununca bakamadım fotoya. Eve gelip de fotoları pc ye atarken ne göreyim....Allah aşkına bakar mısınız şu fotoya:)





Ok işaretiyle gösterdiğim yerde biz pek bi sevindirik, pek bi sırıtık poz veriyorduk ve adamın yaptığına bak:) Ama alacağın olsun aşkım gün gelir ödeşiriz elbet:)

O akşam da Selen hanımın huysuzluğundan dolayı erkenden kalktık oradan (geri dönmedik bi daha hehehe) ve keyifli geçen bir akşamın daha sonuna geldik. Ben de burada bir postu daha sonlandırmış bulunmaktayım..Hepinize sevgiler ve bol postlu günler...:)

6 yorum:

belis dedi ki...

evet hersey cok guzeldı canım arkadasım encokta murtazanın cektıgı foto hahah :)))

birbenvarbendeniceri dedi ki...

fıstığım ellerine sağlık hepsinin tadı damağımda kaldı özellikle de avcı böreğinin...hmmmm..nefisti...sorma yaa nasıl ters köşeye yatırdı bizi..ama alırız dimi bunun intikamını..korksun bizden:)

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Tuniğin çok hoşmuş. Rengine bayıldım. Fiyatını duyunca hasta oldum. Sofraysa süper gözüküyor. Ama eşinin fotğraf kabiliyetine bayıldım.
Üniversitede okurken bir arkadaşımın fotoğrafını çekmiştim. Ozamanlar digital yok. Anolog herşey (yıl: 1993-94 ) Fotoları bir bastırdık Dilek sol alt köşede yanındaki ağaç tam boy fotoda. Ben bu fotoyu eve götürsem babam kesmişsin bu fotoyu yanında biri varmış der dedi. Benim fotoğraf kariyerimde orada bitmişti :)))) Sanırım bu karede eşinin kariyerinin sonu. Sen fazla umutlanma :))

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

hihiihihi çok güldüm :) iyi oyuna getirmiş sizi :) ellerine sağlık arkadaşının güzel bi menü ve sofra olmuş.

yemyeşildeniz dedi ki...

sofra da kombinler de süpermiş. ama sizin çıkmadığınız foto gerçekten bombaymış yani :)

birbenvarbendeniceri dedi ki...

bıraktığım izler, teşekkür ederim tatlım, daha güzelleri senin olsun inşAllah, ben de güzel şeyleri ucuza alınca çok mutlu oluyorum:) Sorma yaa baya dalga geçti bizimle ama dedim ya intikamım acı olacak:)O yanlışlıkla öyle çekmedi ki tatlım bilerek ve isteyerek yaptı:)

güzel şeyler dükkanı, sorma canım ben de çok güldüm ama sinirden:)evet tatlım arkadaşımın ellerine sağlık menümüz ve soframız süperdi:)

yemyeşildeniz, teşekkür ederim tatlım, sorma o akşamın bombası o fotoydu zaten:)