Beni bende demen bende değilim
Bir ben vardır bende benden içeri.

19 Ağustos 2011 Cuma

Hediye Kolyem Elime Ulaştı Hatta Kombinledim Bile:)

Gül'ün Takı Evi bloğunun tatlı sahibesi süper bir hediye çekilişi düzenlemişti hatırlarsanız. Ben de bloğumda duyurup ilk hediye çekilişi etkinliğime katılmıştım:) Ve ben kazanmıştım. Bu benim için çok önemliydi çünkü katıldığım ilk çekilişte kazanmak motivasyonumu artırdı. Bir de daha çömez bir blog sahibesi olan bana sanki bir blog dünyasına hoşgeldin hediyesi oldu.

Heyecanla kargomu beklerken bir gün kapı çaldı ve tataaaammm:) Hediyem gelmişti. Heyecanla açtım paketi hemen ve minik, yeşil kapaklı, şeffaf bir kutuyla karşılaştım:) Düşünceli blog sahibemiz el emeği kolyesine zarar gelmesin diye böyle bir incelik yaptı sanırım:)



Kutuyu açınca çok şık bir kesenin içinde kolyemle karşılaştım:)




Ve işte yakından görünce bir kez daha ayılıp bayıldığım kolyem:)




O akşam hemen kombinledim. O akşamla ilgili uzuuuun bir post yazacağım inşallah. Ama şimdilik şu fotoyla yetinelim:)




Benim dışımda da her gören kolyeye bayıldı. Buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsın Gülün Takı Evi:)  Sevgiler...

7 yorum:

Ozge nin Renkleri (ozgedesign) dedi ki...

hmm fotoğrafı merak ettim hemen yeni post gelsin bence uyum çok hoş gözüküyo :))

birbenvarbendeniceri dedi ki...

tasarımın renkleri, en kısa zamanda geliyor tatlım, fotoları düzenliyorum şuan:)ben de sitendeki ankete katıldım.bence siyaha en yakışan renk mor:) mor forever:)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

ne güzel bi kombin yapmışsın.grinin o tonuna ve mora bayılırım.güle güle kullan.

Ozge nin Renkleri (ozgedesign) dedi ki...

ben aslında o anketi bayramlığım için yapmıştım :) ama dayanamayıp yaptım kendi kombinimi sonuçlara göre başka birşey yaparım belki teşekkürler tatlım katıldığın için:)

Gül den Dökülenler dedi ki...

:))Kargo şirketleri küçük paketleri taşıma konusunda biraz sert davrandıklarından bende böyle bir çözüm buldum.estetik olmuyor ama en azından sağ salim gidiyor yeni yuvasına:)) beğenmenize çok sevindim,pek yakışmış:))iyi günlerde kullanın.sevgiler

otuzundansonra dedi ki...

çok yakışmış,bu arada yeni postunu bende bekliyorum.Selamlar

birbenvarbendeniceri dedi ki...

güzelşeyler dükkanı, canım fotoğrfat sanırım flaştan dolayı ceketin rengi gri çıkmış ama siyah güzelim:) ama normalde ben de bayılırım griyle morun uyumuna. ben mora zaten bayıldığım için yanına ne renk gelirse gelsin yakışır bence;)

tasarımın renkleri, rica ederim tatlım, o zaman en kısa zamanda kombininle ilgili bir post bekliyoruz:)güle güle giy şimdiden:)

gülün takı evi, iyi ki de öyle yapmışsınız eğer bana ulşama aşamasında başına birşey gelseydi çok üzülürdüm:( çok teşekkür ederim..bayılarak takıyorum...

otuzundan sonra hoş geldin tatlım bloğuma. çok teşekkür ederim yeni bloğu yayınladım bile:)