Beni bende demen bende değilim
Bir ben vardır bende benden içeri.

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Acemi İşi Keçeler


İki önceki postumda Ayşegül'le yaptığımız keçe taçları göstermiştim. Bugün keçeden yaptığım diğer iki ciciyi daha paylaşmak istedim. Önce tacın yapışmış halini ve daha yakından fotolarını ekleyeyim.




Ben bu fotoları çekerken Selen'i kıpırdamadan tutabilmek için epey çaba sarf ettim bu arada:) Hiç anasına çekmemiş, babasının kızı olacak bu cadı..Fotoğraf çekilmeyi sevmiyor hiç:)









Yapılışı çok basit. Eğer isteyen olursa aşama aşama fotoğraflarını çekip anlatabilirim.


Bir diğer ciciyse kendime yaptığım siyah-beyaz kalp formunda broşum. Bu postumda giydiğim elbiseme takmak için yaptım bunu. Bunun da yapılışı gayet basit ve eğlenceli. Yuvarlak düğme gibi olan şeyse eski bir küpe. Renkleri birebir uyum sağlayınca arkası çıkarıldı ve broşumdaki yerini aldı:) Aslında minnacık siyah kalp iki tane olacaktı. Ama Selen hanım birini düşürüp kaybedince, annesi de yenisini yapmaya üşenince böyle yalnız kaldı:) Bu seferlik çatal iğneye tutturdum ama bugün daha profesyonel olarak boş broş arkalığı aldım:)

Baya acemi işi oldu. Hoşgörün, hor görmeyin:)




Ve son olarak kelebeklerden yaptığım lamba süsüm:) Bir sürü rengarenk küçük kelebekler kestim ve kurdeleye silikonla yapıştırdım. Yuvarlak çember de kızkardeşimin yeni aldığı makyaj çatasının sapı. O saplı kullanmak istemeyice çıkardı nerdeyse atıyordu...O an Derya Baykal ruhum kabardı ve ben yaparım onla bişeyler sen ver bana diyerekten kaptım elinden:)








Görüldüğü üzere baya acemice..İlerde daha güzellerini yaparım inşAllah:) Sizin de değerli fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyorum...Sevgiler..

7 yorum:

Swotpisces dedi ki...

gelecek vadediyorsun. :)

prenses annesi dedi ki...

çok beğendim. maşallah kızında çok tatlı. allah bağışlasın

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Derya Baykal ruhu ha tuttum bu lafı. Çok güzel olmuş ellerine sağlık.

Fatma'nın Hobileri :) dedi ki...

ellerine sağlık çok güzel olmuşlar... cimcimeye de pek bir yakışmış tacı:) Keçe uğraştıkça güzel şeylere dönüşen bir malzeme ayrıca inanılmaz kafa dağıtıyor değil mi şekerim???? sevgiler :D

birbenvarbendeniceri dedi ki...

swotpisces, gerçekten miii çok mutlu oldum, teşekkür ederim:)

yaren, ay beğenmene çok sevindim,iyi niyetlerin için de çok teşekkürler tatlım..sevgiler..

talacığım, tut canım tut, benim de yazarken çok hoşuma gitti:) sevindim canım beğenmene:)çok teşekkür ederim:)

yenigelin, çok teşekkür ederim canım, o da teşekkür eder ablası:) valla gerçekten öyle zaman nasıl geçiyor anlamıyorum keçeyle uğraşırken:)sevgiler..

moonlıght dedi ki...

ellerine sağlık çok güzel olmuş hiçte acemice durmuyor çıkardığın işler... Ben benların yapım aşamalarını istiyorum bende yapıcam kızıma kıskandım :)

birbenvarbendeniceri dedi ki...

moonlight, çok teşekkür ederim canım..şımardım şimdi...en kısa zamanda paylaşacağım yapım aşamalarını..sen de yap tabii:)